петък, септември 09, 2005

Две години не стигат - разкази в картинки за празника на Social Dancing

Началото: Две чаровни дами, не помня дали бяха от рода Де Танго (и Кеш) или от династията на Румбино Де Бачата и Меренге (ще извините хроникьора за грешки - все пак трудно се помни след изпиването на определено количество шампанско) се заеха с трудната задача да измислят номинации и да опишат всеки от клуба по подобаващ и най-подхождащ му начин. Резултата беше
остроумни и забавни номинации които развеселиха присъстващите и прибавиха закачлива нотка на вечерта.
На следващата снимка е уловена главната водеща в процес на прогонване на сценичната треска в момента непосредствено преди връчването на номинациите.

Както се забелязва, а и както е традиционно и на това празненство имаше много усмивки, танци и забавления. На снимката в ляво - лъчезарната Катя - номинирана за най-кръшен стан, но със същия успех би могла да е номинирана и за неуморна купонджийка. Следваща снимка - Звездното дете ;o) - усмихната както винаги.
Но имаше и хора, които ме гледаха строго когато се опитвах да си върша работата, а именно да набавям най-интересният снимков материал за вас драги читатели.
Все пак е нужно да се знае следното - трудно е да се скриеш, когато папарака те дебне.
И ето на следващата снимка виждате най-стилната и елегантна дама на вечерта - госпожа Лазарова - в компанията на най-желаният партньор.
По нататък виждате друг ключов момент от вечерта - а именно това което
вълнува папараците най-много - тортата. Ааааххх, тортата. За ваше сведение трябва да кажа, че тортата беше невероятна и ако някой още не е опитвал плодово асорти непременно трябва да се отбие до една сладкарница
и да си вземе. Е, късметлиите изядоха по две парченца, благодаря много за което ;o) Но не си мислете, че вечерта мина без танци - тъкмо напротив - имаше танци. Нали трябваше да се демонстрира наученото. На снимката - Лазар (нашият треньор) и Радосвета демонстрират как точно трябва да се танцува Ча-Ча-Ча.
Естествено, не трябва да се забравят основните виновници за този празник. Прекрасните хора - нашите треньори - хората които с толкова търпение се опитват да ни научат да танцуваме. Благодарим ви от все сърце и ви пожелаваме (и си пожелаваме) още много такива празненства.
На последната снимка наблюдавате моя милост вашата осведомителка за клубните събития. Е, трудно е да застанеш пред обектива, когато обикновено си свикнала да си от другата страна... Сега вече знаете към кого да се обръщате относно снимковия и текстов материал - дали с торта или с боксови ръкавици това ще прецените вие драги читатели :o).
Ексклузивен репортер от мястото на събитието за вас беше
- distinta -