понеделник, март 13, 2006

3 в 1 и формейшън с розов слон

не особено достоверен репортаж от мястото на събитието (поради замъглено съзнание на репортера от невероятни пасти)

Всичко започнало преди години – когато на втори март се родила Светла, на осми Полина и на девети Тотка. След известно време по щастливо стечение на обстоятелствата те се срещнали в клуба по спортни танци, където Тотка е треньорка. Всички изброени до момента факти се споменават не случайно, а за да стигнем до събитието което се проведе на девети март (четвъртък вечер) на стандартното място. Ако още не сте се досетили – отбелязахме три рожденни дни на веднъж.



По този повод и понеже напоследък се наблюдава интересна креативност у хората в клуба станахме свидетели, тоест имахме възможността и привилегията да наблюдаваме уникален по рода си формейшън, от който репортера си спомня само табелката с надпис “РАЗ” и розов слон. Въпросният нямаше как да не направи впечатление и дори да предизвика почуда (много съжалявам че няма снимков материал) – защо горкичкият са го извели в такова студено време, но както се оказа впоследствие – той бил талисмана на въпросното уникално сценично творение :о), в което беше намесена и “Грешната мадона с големите бомби” (явно не тази на Ван Кломп) – но репортера не си спомня как точно споменатата госпожа беше там замесена.

Та след като гореописаното произведение с уникално по своя род хореография беше представено, и получи подобаващите овации се пристъпи към връчването на цветята, поднасянето на поздравленията и подаръците. И понеже си беше троен празник имаше три пъти повече усмивки, три пъти повече настроение... За танците няма да обяснявам –ясно е, че те си присъстват по принцип на такива събирания. Остана само да отбележа, че имаше страхотни пасти, от които вашата осведомителка за събитията успя да изяде цели два броя.... калориите ли? Е – изразходихме ги с танци естествено.