сряда, ноември 16, 2005

Христина - мис "Танцуващи прекрасно крачета"

Хриси - звездното дете - кралицата на дансинга - винаги усмихната, чаровна, завладяваща, както с настроението си така и с танците си. Мъже, не се мотайте и чудете, търсим сериозен партньор за танци :o)


Знаем, че танцуваш прекрасно. Как се научи да танцуваш...като открадна обувките на мама ли?

Х: Не точно! Първо гледах в залата как танцуват танцьорите и като станах на 7 г., мама ме записа и така започнах. И оттогава досега - първо беше хоби, после - тръпка, а сега не мога без танците. Направо душата ми танцува!

Изискват ли се повече тренеровки, когато си "Звездното дете", т.е. детето на танцьори и треньори или напротив - всичко си е генетично заложено и е много лесно научаването?

Х: Не бих казала, че е лесно в никой случай! На повечето хора отстрани им изглежда лесно, но не е така. Изисква се много труд, упоритост, нерви, но и търпение, докато се отработи перфектно танца. Беше много трудно например да се науча да танцувам със "специалните обувки на токчета", в началото траках с тях като "малко конче".

Знаем, че ти липсва активната спортна дейност. Какво точно ти липсва - участията по съзтезания, тръпката, напрежението, неизвестността, вечното желание за победа или нещо друго?

Х: Не не е желанието за победа, повече ми липсваха самите турнири в началото. Сега като наблюдател, не се чувствам на място. Тръпката е голяма и ми се съзтезава, но нямам партньор.

Какви са ти амбициите за бъдеща кариера в областта на спортните танци?

Х: Имам такива естествено. Мисля да уча за треньор, а ако си намеря и партньор - може отново да сме по турнирите - тогава ще е още по - добре. (Хриси се усмихва замечтано).

Ако някой мъж те види на дансинга отдадена на магията на танца и като в приказките се влюби в теб на мига, докато те гледа да танцуваш - кой би бил този танц според теб?

Х: Танца на любовта е румба. Може да е той. Но може да е самба, според мен, защото той ми е любим.

Как си преставяш идеалната бална рокля?

Х: Любимите ми цветове са розово и синьо. Може би идеалната рокля ще е някаква нежна комбинация от тях.Обаче не искам да е от "стандартните" модели, на които полите започват от кръста, искам да е с по - паднала талия и воланите да започват от ханша, да има много плохи и пухчета отдолу. Задължително да има камъчета и пайети.

На какво се дължи неизменната хубава усмивка на лицето ти? Какво я предизвиква?

Х: А няма нищо конкретно. По принцип съм весел и усмихнат човек. Но не винаги е така, ако нещо ми е "криво" настроението, не мога да го скрия. Опитвам се, но не винаги успявам. (Хриси прави една засрамено-виновна физиономия, с което разсмива репортера с мисия).

Какво ще посъсветваш всички "омагьосани"от спортните танци аматьори, които се опитват да достигнат твоето ниво?

Х: Да са търпеливи и упорити, да тренират повече, да повтарят и опитват отново, докато достигнат желаното ниво, да не се сърдят на забележки, а да приемат и отстраняват грешките си, да идват с настроение на тренировки, да се откъснат от грижите и проблемите си, да се усмихват и да се забавляват много.

Имаш ли друга страст? Как се забавляваш? Как релаксираш?

Х: Обичам да ходя на дискотека и да се веселя с приятели. А когато съм в къщи, гледам TV, слушам музика и винаги си танцувам пред огледалото или прозорците (смее се...това не го пиши казва Хриси ... но самозванеца-репортер с пъвото изкопчено интервю от Хриси - усмивката не мисли така )

-------------------------------
Благодарим на Хриси за отделеното време и за това, че отговори на въпросите на нашия репортер и и пожелаваме много успехи на дансинга и една бляскава кариера в областта на спортните танци за в бъдеще. Благодарим и на КАТ за невероятното интервю (най-доброто интервю до сега).

Въпроси: КАТ