неделя, ноември 27, 2005

Как отбелязахме Катьовден ;oP

Такааа, ако следите редовно този блог ви е ясно за какво ще иде реч в това мое словесно излияние, ако пък не - значи тук ще отбележа някой ключови моменти от празнуването на "Катьовден". Първо и основно - имаше купон. Както винаги - с много музика, много приятели и порядъчно количество алкохол. Както би казал агент "Набора" - то без това не може. Естествено понеже си имахме цели две Катета и купона беше двоен - ами така де количеството и качеството тук бяха две тясно свързани величини.
Имше много наздравици (с ракия тип "отровна кайсия" ;), много танци и още повече усмивки, но това не би трябвало да учудва никого, тъй като си е запазена марка за купоните на клуба.Естествено, както си му е реда по традиция всяко Кате беше изненадано с подарък. И защото и двете са Катета или защото и двете са танцьорки си бяха избрали почти еднакви подаръци. Е, не съвсем еднакви, но еднородни по характер, би могло да се каже, че се отнасят към една група подаръци. И за да не ви отегчавам с приказки - ето и доказателствения материал.
Ако правилно сте успели да разпознаете подаръците - да, и двете получиха боди, само че може да се каже, че за всяка то беше така подбрано, че да отразява характерните и особености и личен стил. Получиха още и букети, рози за Катя. Елегантни и стилни като нея. И слънчеви гербери за Катя, усмихнати и весели - също като нея. А познайте кое за коя Катя беше ;o). Естествено купона би могъл да продължи до рано на другата сутрин ако не ни спираше една малка подробност - на другия ден беше работен ден. Към средата на нощта вече всички бяхме леко изморени от танците и от "отровната кайсиева" (колко отровна беше всъщност си пролича едва на другия ден :о).
Естествено информацията няма да е пълна ако не спомена и няколко неща за които нямам снимков материал, поради това, че ползвах друг фотоапарат, но ще видите и снимки в най-скоро време. Значи така - отново бяхме зашеметени от агент "Набора" който след невероятното разкритие на тезата си за подвижните колчета, ни осветли по въпроса как се танцува едновременно с две (2) партньорки. На което можем само да кажем - браво - ето така се прави компенсация при липси във инвентара ;oP.
Друга много важна - ключова подробност - беше естествено - най-важното - пастичките. Само, че поради неуспяване да ги хвана в неразрязан вид, драги читатели няма да имате възможност да ги видите, мога само да кажа, че беше много вкусно ;o).
И една непотвърдена клюка - Кладенеца май са си сменили готвача, защото този път пържените картофки бяха много хубави... но това ще го тестваме допълнително.
За вас репортер и дегустатор от мястото на събитието бях аз - агент "нула - нула - бисквитка".
-----------------------------------------------
Редакцията моли за извинение за странното описание на събитието, получило се вследствие на двуседмично облъчване на репортера със счетоводна информация.