вторник, декември 13, 2005

Написахте ли писмо на дядо Мраз/Коледа?

На 22 декември след тренировка ще се посети клубното заведение "Кладенеца" поради следните причини:
1. Има камина
2. Има място за танци
3. Май има нов готвач и това трябва да се провери
Това е установено по познавателния метод на микроикономиката. Сега включвайки и методологичната функция ще направим някой анализи и обобщения въз основа на горепосочените факти и непотвърдени информации.
1. Камината е необходима защото ще причакваме дяда Мраз/Коледа или който дойде, а той нали оттам идвал, според друг непотвърден официално слух. Та - заповядайте да устроим заедно засада на дядото с червения костюм и да видим ще донесе ли нови танцови обувки и повече партньори :о)
2. Дори и да не дойде горепосоченият, ние пак си имаме повод да празнуваме, защото си имаме Христинка, която скоро ще има имен ден и този повод няма как да не бъде отбелязан подобаващо, така че, заповядайте - ще паднат танци до зори (е не съвсем до зори, че на другия ден сме на работа...)
3. Готвач, не готвач ние там сме предимно за да танцуваме и да се радваме на нашите шампиони като ги гледаме как танцуват. Ще им пожелаем достойно представяне в Асеновград и нека грабнат симпатиите на жури и публика.

1 Comments:

Blogger KAT said...

Макар и да не съм Христинка, а Катеринка, мисля да се забавлявам достойно и на максимум като, че ли съм именничка. А от дядкото искам здраве и ... още много приятели, като тези които намерих в клуб "Приста".

7:07 пр.об.  

Публикуване на коментар

<< Home