неделя, декември 25, 2005

Какво се случи всъщност - продължението

Както вече вероятно сте разбрали това е продължение на темата "Среднощни танци с дядо Мраз". В предходния текст беше споменато, че дамите бяха наистина на ниво и изглеждаха перфектно, но все пак за да няма две мнения екипа на нашата редакция е подготвил няколко снимки от описваното светско събитие.
Една от чаровните водещи на събитието и главната организаторка на томболата - Катя - облечена в класическа комбинация в черно с шал от заешка кожа, допълнен с къса черна пола и дълги ботуши.
След като наградите от томболата бяха раздадени, дойде ред и на поздравленията към бъдещата именничка. С приятната задача да поздрави Хриси и да и поднесе подаръка се зае бай Бранко (който пък специално за случая беше подбрал ансамбъл от бял пуловер, комбиниран с риза на елегантно райе и черен панталон).
Та горепосоченият господин пожела на Хриси много много щастие, късмет и още повече любов - и по случай именния й ден и за новата година. Към които пожелания ние също се присъединяваме.
Трябва да се отбележи, че Бранко подкрепи хубавите си пожелания с римувани слова тип "от лексикона", което не се случва за пръв път - в резултат на което беше заподозрян в четене на стари лексикони и предварителна подготовка (от страна на редактора).
Вечерта продължи както винаги с танци (за някой до зори, за някой до 2 часа...), за пореден път показахме класа по отношение на всякакви видове танци, които могат да се танцуват, но естествено, на импровизациите нямаме равни.
Изненадите за вечерта не свършиха с раздаването на наградите от томболата. Трябва да се отбележи, че в хода на вечерта на Бранко му дойде гениалната идея да поздрави всички ни с песента "Многая лета" точно в 12 часа посред нощ. Освен това имаше и изискването да се пусне дунавско хоро след изпълнението му. Имайки предвид, че в залата над нас течеше друг банкет с жива музика, мога само да кажа, че изпълнението на Бранко не само ги заглуши, ами и ги накара да се чудят какво става... така, че драги читатели, направете си изводите.
***
Разказът за събитието няма да е пълен ако не ви покажа снимка на лъчезарната именничка, която по мое мнение изглеждаше невероятно.
***
Друго важно нещо е - тортата с която се почерпихме по случай именния ден на Хриси. Като познавачка на сладкото не мога да подмина факта, че беше много много вкусно.
***
Имаше и баница с късмети, които бяха подготвени отново от Катя. Най-интересното беше, че късметите се паднаха много подходящо на хората... както тези от баницата, така и тези от томболата (мнение на редакцията).
***
Като цяло празника премина с много танци, усмивки, поздравления... само дето дядо Мраз никакъв не се яви - сигурнот защото камината беше запалена и се е изплашил да не се подпали спускайки се по комина :о)
***
В общи линии така премина вечерта - и аз бях там - и аз танцувах - както се казва... а който го е пропуснал може само да съжалява и да гледа да не пропуска бъдещите събития.